cart won't move in game for some reason

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by S.W.A.T.Y, Jan 22, 2009.

  1. S.W.A.T.Y

    S.W.A.T.Y Banned

    Messages:
    315
    Positive Ratings:
    115
    I dont know why but the cart doesnt move in game, it heals me and gives me ammo but it doesnt move. Im sure I got all the entities to work correctly. Any ideas why this would happen?
     
  2. Vigilante212

    Vigilante212 L7: Fancy Member

    Messages:
    481
    Positive Ratings:
    33
    I think there is a minimum amount of people you can set for the cart to move. check that maybe. Or adjust the trigger so its wider.
     
  3. Ezekel

    Ezekel L11: Posh Member

    Messages:
    818
    Positive Ratings:
    244
    check that the points on the track are linked up correctly, and are enabled
     
  4. mmik

    mmik L2: Junior Member

    Messages:
    76
    Positive Ratings:
    0
    Check the options for disabling track parts. Did you accidentally set the track ahead of it to disable after capping? (say, disable 3 after capping 2 or something) Also make sure they're linked correctly, of course.
     
  5. Ezekel

    Ezekel L11: Posh Member

    Messages:
    818
    Positive Ratings:
    244
    odd... sounds like you have some kinda endtouch output telling it to disable something or set speed to zero

    check your input/outputs
     
  6. luxatile

    aa luxatile deer

    Messages:
    2,289
    Positive Ratings:
    1,348
    If you would post your keyvalues and inputs/outputs for all related entities (possibly as screenshots), I'm sure someone could help. It's a lot to do, of course, but that way I can guarantee someone will be able to tell you what to do.