Annoying Texture bug

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by XEnderFaceX, Oct 7, 2017.

  1. XEnderFaceX

    XEnderFaceX L2: Junior Member

    Messages:
    77
    Positive Ratings:
    11
    Hey

    Im building a Halloween Map and this annoying texture bug is happening.

    How can i fix this?, i tried to fix it by having no nodraws on the brush but it dosnt fix it..
     

    Attached Files:

  2. [Rx.] Christian Troy

    [Rx.] Christian Troy L4: Comfortable Member

    Messages:
    154
    Positive Ratings:
    42
    I would like know a fix too. I have 2 maps with that problem on one or two walls. One I managed to cover it up with a few props but the other isn't so easy to cover up.
     
  3. pennsyrail

    pennsyrail L2: Junior Member

    Messages:
    56
    Positive Ratings:
    8
    Mee too. Mostly happens when aligning textures. It shows in hammer too if you look carefully
     
  4. Seba

    aa Seba DR. BIG FUCKER, PHD

    Messages:
    2,363
    Positive Ratings:
    2,365
    Do two brushes meet on that line or is it a single brush? Do you have :texlock: on?
     
  5. [Rx.] Christian Troy

    [Rx.] Christian Troy L4: Comfortable Member

    Messages:
    154
    Positive Ratings:
    42
    For me it's neither. When I zoom in to look at it with a sniper rifle I can see props and brushes that are behind it or in the distance. Odd that it's in the middle of a solid wall. Next I'm just going to remake and texture it and see if that will fix it.