After cleaning up map (resolving leaks and other issues), lights do not work.

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by blacqwolf, Apr 19, 2012.

  1. blacqwolf

    blacqwolf L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    Hello all,

    I've started this map back in Dec. 2011, and would be done with it by now, but I have encountered one issue, which is the most frustrating and puzzling issue I've had.

    All worked well, but I started cleaning up/improving things (like removing unnecessary blocks, fixing leaks, and fixing problems), and this since, my map has no longer wanted to use lighting effects properly, and some items flicker in-game.

    I have uploaded the compiled .bsp, source .vmf and compile log (which only includes my latest compile, not all of them).

    I apologize for any irregularly made objects that may not be considered done using the "right way" to do it, this is my first map.

    Thank you.
     
    Last edited: Apr 19, 2012
  2. Tarry H Sruman

    Tarry H Sruman Large Orphanage Proprietor

    Messages:
    871
    Positive Ratings:
    820
    I downloaded the .vmf, but it appears that large portions of the map are missing and I got confused.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. blacqwolf

    blacqwolf L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    Disregard that. I removed the ground when I started optimizing the map, for replacement. The displacements were getting a bit messy, plus you could see the seams in the ground.
     
  4. blacqwolf

    blacqwolf L1: Registered

    Messages:
    3
    Positive Ratings:
    0
    Since no one has given help yet, I'm going to work off of an older version of my map that was recovered from a fairly recent backup.

    Thanks anyways, though.