5CP hud not updating cap progress?

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Hyce777, Nov 26, 2018.

  1. Hyce777

    Hyce777 L3: Member

    Messages:
    127
    Positive Ratings:
    22
    I'm at a loss on this one guys.

    For whatever reason, only on blue last, the HUD does not update cap progress. It kind of does a bit behind / laggily, but it won't do it in real time.

    I.E. you'll stand on the cap point for 2 seconds and it will show like, 1/4 capped. You back off the point, and it jumps up showing 3/4 capped all of the sudden.

    Only blue last, no other point does this. I've tried deleting and making a new control point (though I am copying from the ABS gametype library) as well as deleting and replacing the entity "stack" of the gamerules, control point master, etc.

    Any clues here?

    Compile log is here, for what it's worth: https://pastebin.com/TJpTcmMQ
     
  2. Da Spud Lord

    aa Da Spud Lord Occasionally I make maps

    Messages:
    1,291
    Positive Ratings:
    858
    I would recommend double-checking your logic, even try copying the ABS prefab (if you didn't already do that or made substantial changes).

    Also, while I can't imagine why this would cause a logic error, I'd be concerned with the "make_triangles:calc_triangle_representation: cannot convert" error in your compile log: http://www.interlopers.net/errors/show=19,73,156
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Hyce777

    Hyce777 L3: Member

    Messages:
    127
    Positive Ratings:
    22
    Thanks!

    While re-copying the ABS prefab would not have fixed the problem, the notion of deleting and starting over did.

    There was a 2nd capture area for blue's last at red's last. Byproduct of copying / retexturing map halves, I imagine. Oops.

    Don't drink and map, kids.
     
    • Funny Funny x 1