3d viewport mouse problem

Discussion in 'Mapping Questions & Discussion' started by Zloykotara, Jun 30, 2016.

  1. Zloykotara

    Zloykotara L1: Registered

    Messages:
    22
    Positive Ratings:
    118
    So the problem is that when I move my mouse up and left ish, it barely goes and even starts pulling the other direction. Never had that for 4 year of using hammer. I've tried reseting hammer settings through regedit and even tried reinstalling the windows, it didnt helped. Its really frustrating so if anyone got a solutin for this please help.
     
  2. Crash

    aa Crash func_nerd

    Messages:
    3,190
    Positive Ratings:
    4,916
    Might be something you've already tried, but 'Reverse mouse Y axis'?

    [​IMG]
     
  3. Zloykotara

    Zloykotara L1: Registered

    Messages:
    22
    Positive Ratings:
    118
    No i didnt tried that. But unfortunately it didnt helped (. It still pulling the camera in other direction.
     
  4. Crowbar

    aa Crowbar perfektoberfest

    Messages:
    1,440
    Positive Ratings:
    1,192
    Does it pull it chaotically or simply change directions?
     
  5. Zloykotara

    Zloykotara L1: Registered

    Messages:
    22
    Positive Ratings:
    118
    –°haotically
     
  6. worMatty

    aa worMatty Repacking Evangelist

    Messages:
    1,072
    Positive Ratings:
    836
    Have you tried a different mouse?
     
  7. Zloykotara

    Zloykotara L1: Registered

    Messages:
    22
    Positive Ratings:
    118
    I did, but it didn't helped.
     
  8. worMatty

    aa worMatty Repacking Evangelist

    Messages:
    1,072
    Positive Ratings:
    836
    Have you tried doing a clean boot? That is when you disable all non-Microsoft background services, disable all startup items and restart your computer.

    Guide.
     
Tags: